sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Les cadires salvaescales s'estan posicionant com una bona opció per a millorar la qualitat de vida de les persones majors. Les escales, a una certa edat, es poden veure com un perill, ja que les articulacions ja no són les mateixes que abans. Per aquesta raó, et recomanem aquesta cadira elèctrica a Santo Domingo de la Calzada.

Amb una instal·lació d'una cadira elevadora tant la persona usuària com els familiars estan més tranquils. Baixar i pujar escales ja no és un risc de caigudes per falta d'equilibri o ja no és una font de dolors en els genolls.

Les cadires salvaescales són còmodes, pràctiques i molt segures. Destaquen per portar sistemes de seguretat que garanteixen un viatge segur i estable per a totes les persones. El funcionament és molt intuïtiu, així que tothom pot utilitzar-les.

CADIRA ELÈCTRICA SOCIUS PER A UNA CASA DE SANTO DOMINGO DE LA CALZADA

La cadira salvaescales SOCIUS destaca per ser una cadira amb doble carril. Aquesta particularitat li atorga més estabilitat i seguretat en tots els viatges. A més, afavoreix allargar la vida útil del motor.

SOCIUS és una cadira totalment plegable, de manera que tant el seient, el reposabraços i el reposapeus queden plegats per a no ocupar espai a l'escala. S'adapta a tota mena d'escales, també les de caragol. La seva guia està feta a mida de manera que s'integra molt bé amb l'espai i aprofita tots els racons.

Per millorar la qualitat de vida de la persona, opcionalment, es poden incloure aquestes prestacions: plec del reposapeus automàtic o gir en l'últim esglaó automàtic. Per a escales on la guia pot ser una nosa, hi ha la possibilitat d'instal·lar una guia de tram articulat manual o automàtica.

SOCIUS és sinònim de qualitat de vida, pregunta a un assessor tècnic perquè t'informi de tots els avantatges.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu