sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Hi ha escales abans d'arribar a la porta de la teva casa? Si tens problemes per a baixar i pujar les escales, llavors vols veure aquesta instal·lació a l'exterior d'una casa d'una cadira puja escales a Saragossa.

Com pots veure, les cadires salvaescales s'adapten perfectament a condicions d'exterior. Estan fetes amb materials resistents a l'aigua i també a temperatures extremes. Alguns models de cadires, ofereixen l'opció d'instal·lar una guia calefactable, molt recomanat en llocs on fa molt fred o neva. Els materials del seient també és resistent a l'aigua i fàcil de netejar.

Totes les cadires salvaescales es fan a mida, així que s'aprofita molt bé l'espai de les escales. Aquestes solucions per a l'accessibilitat s'adapten a escales rectes, corbes o de caragol.

CADIRA ELEVADORA D'ESCALES AMICUS PER A L'EXTERIOR A SARAGOSSA

En aquesta casa particular de la població de Saragossa hem instal·lat la cadira salvaescales AMICUS en les escales que hi ha al pati davanter de la casa. Aquest model té versió per a l'exterior i està equipat amb una guia d'alumini.

Aquesta cadira pot transportar una càrrega màxima de 160 quilos i es mou a una velocitat de 0,12 metres per segon. La inclinació màxima de l'escala pot ser de 56 graus. Ve equipada amb sensors de seguretat sensibles al tacte que eviten que la cadira col·lideixi amb objectes, persones o animals.

Disposa de dos comandaments a distància, un per a cada extrem de la guia, per cridar a la cadira quan estigui a l'altre desnivell. Té un cinturó de seguretat i, a més, es pot equipar amb un arnès. Opcionalment, el reposapeus pot tenir plegat automàtic, ideal per a persones que tenen problemes de maluc o genoll i no poden ajupir-se. A més, pots personalitzar l'entapissat de la cadira triant entre una gamma de color.

Si tens problemes de mobilitat, segur que no et sents segura ales escales. Tenir dolors a les cames, falta de força o poca mobilitat són un problema per baixar i pujar escales. En aquest sentit, hem instal·lat una cadira puja escales a Saragossa, concretament en unes escales d'exterior.

No solament és la persona que pot patir per si cau de les escales, sinó que els familiars també estan preocupats pel que li pugui passar. Per aquesta raó, moltes persones decideixen instal·lar una cadira salvaescales. Aquests sistemes resolen el problema de la inseguretat de les escales i, a més, milloren la qualitat de vida de la persona usuària. Ja no ha de preocupar-se per si pot caure's o no de les escales.

Les cadires salvaescales són fàcils d'instal·lar-se: no necessiten obres, s'instal·len en molt pocs dies i són fàcils d'utilitzar. S'adapten molt bé a tots els espais ja que la guia es fa a mida, a més, estan pensades perquè ocupin poc espai quan no s'utilitzen.

SILLA PUJA ESCALES AMICUS PER Al JARDÍ A SARAGOSSA

En aquesta finca amb jardí de Saragossa han instal·lat la cadira puja escales AMIUCS. Aquest model s'instal·la tant en interior com en exterior i garanteix l'accessibilitat de persones amb discapacitat. Serveix solament per a escales de tram recte.

La guia, d'alumini, d'aquesta cadira es fa a mida i es pot instal·lar en escales que tinguin una inclinació de fins a 56°. Té la capacitat de portar un pes de fins a 160 quilos i es mou a una velocitat de 0,12 metres per segon.

La cadira és resistent al sol i a la pluja, a més, la tapisseria és d'un material fàcil de netejar i resistent. Pots triar entre diferents colors. Ve equipada amb dos comandaments a distància, un cinturó de seguretat i sensors que eviten que pugui col·lidir amb persones o objectes que hi hagi enmig de l'escala.

Per utilitzar la cadira solament has de pressionar el botó del reposabraços cap a la direcció on vulguis anar. Una vegada arribis al replà superior, pots equipar la cadira amb gir automàtic per poder desembarcar millor. Plega el seient, el reposabraços i el reposapeus perquè la cadira ocupi molt poc espai quan no s'utilitza.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu