sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Si tens problemes de mobilitat, segur que no et sents segura ales escales. Tenir dolors a les cames, falta de força o poca mobilitat són un problema per baixar i pujar escales. En aquest sentit, hem instal·lat una cadira puja escales a Saragossa, concretament en unes escales d'exterior.

No solament és la persona que pot patir per si cau de les escales, sinó que els familiars també estan preocupats pel que li pugui passar. Per aquesta raó, moltes persones decideixen instal·lar una cadira salvaescales. Aquests sistemes resolen el problema de la inseguretat de les escales i, a més, milloren la qualitat de vida de la persona usuària. Ja no ha de preocupar-se per si pot caure's o no de les escales.

Les cadires salvaescales són fàcils d'instal·lar-se: no necessiten obres, s'instal·len en molt pocs dies i són fàcils d'utilitzar. S'adapten molt bé a tots els espais ja que la guia es fa a mida, a més, estan pensades perquè ocupin poc espai quan no s'utilitzen.

SILLA PUJA ESCALES AMICUS PER Al JARDÍ A SARAGOSSA

En aquesta finca amb jardí de Saragossa han instal·lat la cadira puja escales AMIUCS. Aquest model s'instal·la tant en interior com en exterior i garanteix l'accessibilitat de persones amb discapacitat. Serveix solament per a escales de tram recte.

La guia, d'alumini, d'aquesta cadira es fa a mida i es pot instal·lar en escales que tinguin una inclinació de fins a 56°. Té la capacitat de portar un pes de fins a 160 quilos i es mou a una velocitat de 0,12 metres per segon.

La cadira és resistent al sol i a la pluja, a més, la tapisseria és d'un material fàcil de netejar i resistent. Pots triar entre diferents colors. Ve equipada amb dos comandaments a distància, un cinturó de seguretat i sensors que eviten que pugui col·lidir amb persones o objectes que hi hagi enmig de l'escala.

Per utilitzar la cadira solament has de pressionar el botó del reposabraços cap a la direcció on vulguis anar. Una vegada arribis al replà superior, pots equipar la cadira amb gir automàtic per poder desembarcar millor. Plega el seient, el reposabraços i el reposapeus perquè la cadira ocupi molt poc espai quan no s'utilitza.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu