sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Problemes per a sortir de casa? Molts veïns de blocs de pisos antics tenen dificultats per a poder sortir de les seves cases perquè no tenen assessors i, en moltes ocasions, no es poden instal·lar per falta d'espai. Per aquesta raó, hem instal·lat una cadira salvaescales a Segòvia per a millorar la qualitat de vida dels veïns.

Les cadires salvaescales s'instal·len a qualsevol costat mentre l'escala tingui suficient amplària. A més, poden fer parades entre pisos, així que tots els veïns ho poden usar. Perquè ocupin poc espai es poden plegar i a més crear un estacionament a un costat de l'escala. La guia s'instal·la molt pròxima a la paret o a la barana.

Aquestes solucions per a l'accessibilitat milloren la qualitat de vida de les persones que, si no tenen ajuda, no poden sortir de casa. Tenir autonomia i llibertat per a poder entrar i sortir de la teva casa per a poder fer els encàrrecs sense demanar ajuda de ningú i sense por de les escales és un dret.

CADIRA ELEVADORA D'ESCALES SOCIUS PER A BLOC DE PISOS A SEGÒVIA

En aquest bloc de pisos de Segòvia hem instal·lat la cadira elevadora d'escales SOCIUS. Aquest model és ideal per a escales de comunitats de veïns ja que es pot programar perquè pugui parar entre les diferents plantes de la comunitat. A més, la guia es fa a mida, així que aprofita molt bé l'espai de l'escala per a poder deixar molt d'espai quan la cadira no s'usa.

Aquesta cadira pot transportar un pes de fins a 115 quilos, encara que si és necessari, es pot reforçar fins als 137 quilos. Es mou a una velocitat de 0,12 metres per segon mitjançant un sistema de tracció mitjançant pinyó i cremallera. Ve equipada amb comandament a distància, cinturó de seguretat i sensors per a evitar col·lisions.

Si vols una plataforma salvaescales a Segòvia estàs al lloc indicat. Comptem amb una àmplia gamma de models de plataformes perquè puguis triar la millor. Totes les nostres plataformes es fan a mida al tram d'escales, per la qual cosa s'adapten molt bé on sigui.

En moltes comunitat de veïns encara no tenen la manera de salvar un tram d'escales que separa l'entrada de l'edifici amb l'ascensor. Rebaixar el terra o fer una rampa pot resultar molt car o impossible de fer. Llavors, quines opcions tenim? Un salvaescales.

Les plataformes s'estan convertint en un producte molt eficaç per millorar l'accessibilitat de molts espais. Són fàcils d'utilitzar i molt segures, per la qual cosa els usuaris poden estar tranquils quan la utilitzin.

PLATAFORMA SALVAESCALES SPATIUM PER A COMUNITAT DE PROPIETARIS A SEGÒVIA

Hi ha unes escales rectes en l'entrada del bloc de pisos? Llavors necessites a la plataforma salvaescales SPATIUM. Aquest model permet salvar trams rectes d'escala, tant en interior com en exterior.

La plataforma es plega i desplega de manera automàtica prement un botó del comandament. D'aquesta manera s'aconsegueixen dos propòsits. El primer, que la plataforma no ocupi espai i altres veïns puguin utilitzar l'escales; el segon, que la persona usuària pugui ser totalment autònoma quan vulgui utilitzar la solució salvaescales.

SPATIUM és un model que permet instal·lar un seient abatible. Amb això s'aconsegueix que persones que no utilitzin cadira de rodes, però tenen problemes de mobilitat, puguin fer el trajecte assegudes i còmodes.

La plataforma ve amb dues botoneres, per a poder cridar-la des de l'altre extrem de l'escala. També disposa d'un botó d'emergència per parar-la en cas de necessitat. Ve amb dos braços que delimiten la zona per millorar la seguretat, a més de les rampes que milloren l'accés en cadira de rodes en el centre del salvaescales.

Què et sembla SPATIUM? Demana'ns la informació que necessitis trucant al nostre telèfon gratuït o emplenant el formulari de la web.

Des del 2017, la Llei estipula que les comunitats de veïns han de garantir l'accessibilitat a les persones amb mobilitat reduïda que així ho requereixin. Avui dia, encara hi ha molts edificis que continuen tenint barreres arquitectòniques.

Això provoca que una part de la població viva aïllada a la seva casa sense poder portar una vida autònoma.

En aquest sentit, a Válida sin barreras treballem perquè aquesta realitat pugui canviar, i d'aquesta manera garantir l'accés a totes les persones.

 

Plataforma salvaescales a Segòvia

 

En aquesta comunitat de propietaris els tècnics de Válida sin barreras han realitzat la instal·lació d'una plataforma elevadora model Spatium.

Les plataformes salvaescales serveixen per a carregar a persones en cadires de rodes i transportar-les d'un nivell a un altre. Això els proporciona seguretat i llibertat de moviment, sense necessitat de disposar de l'ajuda de terceres persones.

Spatium funciona mitjançant un sistema de tracció de cremallera i pinyó. A més, disposa de sensors de seguretat que detecten qualsevol possible objecte o persona durant el trajecte que pugui estar obstruint el pas per a detenir-lo en cas necessari.

A aquest model, s'ha afegit un seient abatible perquè també puguin utilitzar-la les persones amb mobilitat reduïda.

 

T'ensenyem altres models de plataformes en aquest enllaç.

Com podem millorar l'autonomia de les persones amb discapacitat?

Existeixen diferents solucions que fan més fàcil el dia a dia d'aquest col·lectiu. Entre elles, les ajudes salvaescales serveixen per a acabar amb les barreres físiques que trobem en l'entorn.

Aquestes solucions fan més autònoma el seu dia a dia i milloren la seva seguretat durant el seu desplaçament.

A Válida sin barreras, professionals experts en accessibilitat, realitzem instal·lacions pujaescales per a tota mena d'escales i entorns, i sempre adaptant-nos a les necessitats de la persona.

Plataforma salvaescales Segòvia

 

En aquesta comunitat de veïns de Segòvia, hem instal·lat una plataforma pujascales model Spatium per a salvar un tram d'escales recte.

Aquest tipus d'ajudes s'utilitzen molt sobretot en les entrades dels edificis i també en aquests negocis públics o privats on hi ha desnivells.

La capacitat estàndard d'aquesta plataforma és de 250 Kg i pot instal·lar-se tant en ambients interiors com en exteriors.

Descobreix més solucions salvaescales en aquest enllaç: Plataformes salvaescales.

Com pot pujar i baixar escales una persona en cadira de rodes? Existeixen certes màquines salvaescales que permeten millorar l'autonomia de les persones amb falta de mobilitat.

Válida sin barreras disposa d'una àmplia gamma d'ajudes tècniques que permeten superar qualsevol tipus de desnivell, adaptant-se a les necessitats específiques de cada usuari.

 

Elevador de curt recorregut Segòvia

 

En aquest cas, hem instal·lat un elevador vertical en una comunitat de veïns de Segòvia. Es tracta del model SUBEO, ideal per a salvar trams de fins a 1,8m d'altura.

Aquest elevador s'utilitza en moltes comunitats que tenen un tram d'escales curt en el portal, just abans d'arribar a l'ascensor de l'edifici.

No sols és útil per a les persones en cadira de rodes, també ho és per a qualsevol usuari que vagi carregat amb la compra o que porti el cotxet del bebè.

En aquest sentit, es tracta d'un model especialment segur i útil per a tots.

Més elevadors verticals aquí. 

Pujar i baixar escales és possible gràcies a la instal·lació d'una ajuda tècnica que permeti superar els desnivells de la llar.

En aquest sentit, a Válida sin barreras treballem per a millorar l'autonomia i seguretat de les persones amb alguna discapacitat o que a causa d'una edat avançada, tenen problemes de mobilitat.

Disposem de tota mena de solucions salvaescales per a fer més fàcil la vida de les persones.

 

Cadira salvaescales Segòvia

 

En aquesta casa particular hem instal·lat una cadira elevadora model SOCIUS per a salvar un tram d'escales corb.

Aquesta cadira utilitza un sistema únic de doble tracció SDT que proporciona a l'usuari un trajecte estable i segur.

A més, el seu motor amb doble cremallera, incrementen la vida útil de la màquina.

SOCIUS té un seient plegable i giratori, una pantalla amb diagnòstic d'avaries, dos comandaments a distància i diversos opcionals per a la correcta integració de l'entorn i les necessitats de les persones que faran ús de la cadira.

La teva comunitat de propietaris no és accessible? Has de saber que les obres d'accessibilitat en les comunitats de veïns són obligatòries des de desembre del 2017.

Hi ha molts aspectes de caràcter social importants com el de garantir l'accessibilitat a qualsevol tipus de persona, sense cap mena de discriminació.

Moltes persones no poden accedir fàcilment al seu habitatge per l'existència de graons en l'entrada del seu edifici. Això pot solucionar-se amb la construcció d'una rampa o la instal·lació d'un ascensor.

En aquest sentit, a Válida sin barreras proporcionem aquest tipus d'instal·lacions per acabar amb qualsevol barrera arquitectònica. 

 

Elevador de curt recorregut SUBEO en edifici de Segòvia

 

Hem realitzat la instal·lació d'un mini elevador model SUBEO per a suprimir un desnivell vertical en aquesta comunitat de veïns de Segòvia.

Es tracta d'un model que pot salvar recorreguts curts de fins a 1,8m.

Té una capacitat màxima de 340kg i funciona a través d'un sistema d'elevació de cargol sense fi.

Té un sistema de seguretat anti atrapament sota la plataforma.

 

 

La teva comunitat de veïns no és accessible? Segons la llei de propietat horitzontal, totes les comunitats haurien d'estar adaptades per a per a aquests propietaris majors de 70 anys o que es desplacen en cadira de rodes. En aquest sentit, la comunitat ha de complir amb les normatives i assegurar-los un ús adequat dels elements comuns.

Per a això, a Válida sin barreras realitzem instal·lacions per a superar les barreres arquitectòniques que presenta l'entorn.

 

Plataforma salvaescales en comunitat de propietaris

 

Per a proporcionar autonomia i seguretat als veïns amb mobilitat reduïda d'aquesta comunitat, hem realitzat la instal·lació d'una plataforma pujaescales DÉCOR.

Serveix per a salvar trams d'escala corbs o amb replans intermedis, perquè el seu guia es fabricada a mida de l'escala.

Aquesta plataforma disposa d'uns braços de seguretat i unes rampes d'accés. A més disposa d'uns sensors que detenen el salvaescales si detecten algun obstacle durant el trajecte.

 

 

DÉCOR: Silenciosa, còmoda i segura.

Solucionar els problemes d'accessibilitat per a millorar la vida de les persones amb poca mobilitat reduïda o discapacitat, és fàcil amb l'ajuda de Válida sin barreras. T'oferim la millor tecnologia de la mà dels nostres productes dotats dels sistemes de seguretat més avançats. A més, t'oferim dos anys de garantia enfront de defectes de fàbrica, una cuideu atenció postvenda i un servei urgent de reparació.

 

Silla elevadora en comunitat de veïns de Segòvia

 

En aquesta comunitat de propietaris de Segòvia hem instal·lat una cadira pujaescales FIDUS. Es tracta d'una cadira per a salvar trams d'escala rectes, el seu guia d'alumini va fixada directament als esglaons i es desplaça a través d'un sistema de tracció mitjançant cremallera i pinyó. FIDUS té uns sensors sensibles al tacte que detenen el salvaescales si detecten algun obstacle.

En Válida sin barreras treballem per a fer la teva vida més fàcil i segura.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu