sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Hi ha escales en l'entrada de la teva comunitat abans d'arribar a l'ascensor? En moltes comunitats hi ha aquest problema, i la solució que tenim en aquest cas és la instal·lació d'una plataforma salvaescales a Sevilla. Com veus, en aquesta comunitat ja no tenen problemes per a poder superar aquests 3 graons.

Les barreres arquitectòniques són una veritable calamitat si no tens bona mobilitat. Si tens una discapacitat o problemes per a poder baixar i pujar escales amb seguretat, 3 graons poden suposar fer un esforç enorme per a poder entrar i sortir de casa.

Les solucions salvaescales existeixen per a fer més fàcil la vida de les persones que no poden desplaçar-se amb normalitat per culpa de graons o arracades pronunciades. Gràcies a les plataformes, totes les persones, també les que usen cadira de rodes, poden trencar amb les barreres arquitectòniques.

PLATAFORMA ELEVADORA PER A ESCALES SPATIUM EN COMUNITAT DE PROPIETARIS A SEVILLA

En aquesta comunitat de veïns de Sevilla, hem instal·lat la plataforma salvaescales SPATIUM perquè està indicada per a escales rectes, com les que pots veure en les fotografies. Aquest model pot carregar fins a 250 quilos i es mou a una velocitat de 0,1 metres per segon. La guia, de perfil d'alumini, pot anar clavada amb pals als esglaons o a la paret.

Aquest model es mou mitjançant tracció de cremallera i pinyó. Pot plegar-se de forma totalment automàtica perquè no ocupi espai quan no s'utilitza, per a desplegar-se solament has de prémer un botó del comandament a distància. Està equipada amb braços delimitadors d'espai i se li ha afegit un seient abatible, ideal per a persones amb poca mobilitat que no necessiten cadira de rodes.

La plataforma té bateries, així que en cas de tall de llum pot acabar de fer el recorregut sense problemes. També disposa de sensors que eviten col·lisions.

Hi ha moltes formes per a millorar l'accessibilitat en comunitats de veïns, un bon exemple és aquesta instal·lació d'una plataforma salvaescales a Sevilla. Per culpa dels graons que separen l'entrada amb l'ascensor, hi havia veïns que no podien entrar i sortir de casa amb tranquil·litat.

Les plataformes ofereixen accessibilitat a persones en cadira de rodes o en caminadors. També permeten a persones amb poca mobilitat poder salvar les escales. Són molt versàtils, còmodes i fàcils d'utilitzar. Són molt segurs perquè estan equipats amb tots els sistemes de seguretat necessaris i són molt robustos.

Hi ha molts tipus de plataformes, a més, molts models compten amb versions de grandària reduïda per a poder instal·lar-se en escales estretes. S'adapten a escales amb corba i rectes.

PLATAFORMA SALVAESCALES SPATIUM PER A BLOC DE PISOS A SEVILLA

En aquesta entrada de la comunitat de veïns hem instal·lat la plataforma salvaescaleras SPATIUM. És indicada per a escales rectes i s'adapten molt bé al lloc aprofitant molt bé l'espai. Es pot instal·lar a l'interior i a l'exterior.

Aquesta plataforma es mou mitjançant una guia que pot anar fixada als pals o a la paret. Es mou mitjançant un sistema de cremallera i pinyó a una velocitat de 0,10 metres per segon. La plataforma gradua la velocitat en sortir i arribar al tram per a evitar sots. Pot transportar un pes de fins a 250 quilos i l'angle de l'escala pot ser de fins a 45 graus.

Pot fer recorregut de fins a 7 metres, per a escales més llargues, s'afegeixen bateries extres. Es pot afegir un seient abatible, molt bona opció per a comunitats de veïns perquè les persones que tinguin problemes per a caminar puguin fer el trajecte assegudes. La plataforma es mou mitjançant una botonera sense fil o mitjançant els botons que hi ha en el panell de la plataforma.

Pujar i baixar escales pot convertir-se en un obstacle difícil de superar quan som grans o tenim algun problema de mobilitat.

En aquest sentit i, per millorar l'autonomia i seguretat de les persones, existeixen diferents salvaescales que poden millorar el teu entorn.

VALIDA es una empresa dedicada a la supressió de qualsevol tipus de barrera arquitectònica, tant en l'àmbit particular com per a locals i diferents institucions públiques.

Per aquest motiu, disposem d'una àmplia gamma d'ajudes tècniques que s'adapten a qualsevol classe de desnivell i situació.

Cadira pujaescales instal·lada en casa particular de Sevilla

Per millorar l'accessibilitat en aquest habitatge, hem procedit a realitzar el muntatge del model de cadira elevadora FIDUS.

Aquesta cadira destaca sobretot perquè causa una intrusió a l'escala de només 16 cm, essent la cadira més compacta del mercat quan està plegada.

A més, funciona amb bateries auto recarregables i carrega de manera automàtica en tot el recorregut de la guia.

Si vols conèixer més models de cadires pujaescales, fes click aquí.

Encara que siguin poques, les escales poden suposar tot un repte quan tens poca mobilitat o tens alguna lesió que et provoca dolors. Per aquesta raó hem instal·lat aquesta cadira puja escales a Sevilla, ara la persona usuària ha millorat la seva qualitat de vida.

Les cadires s'adapten a tots els espais i estan pensades per deixar suficient espai perquè altres persones puguin passar per l'escala. Els salvaescaleras no suposen una despesa molt elevada quant al seu manteniment. Sempre es recomana fer una revisió anual per verificar el bon funcionament de la màquina i evitar possibles avaries en un futur.

Amb VALIDA reps una atenció personalitzada des del primer moment: realitzem un pressupost a mida i sense compromís, la instal·lació és ràpida i neta i hi ha un servei d'atenció tècnica en tot moment disponible.

CADIRA PUJA ESCALA FIDUS PER A CASA PARTICULAR A SEVILLA

La cadira salvaescales FIDUS és molt bona opció per a escales de tram recte fixada directament als graons. És pràctica, còmoda i segura i permet que persones amb mobilitat reduïda puguin pujar i baixar escales.

Pot fer un recorregut màxim de 9 metres i té una capacitat de càrrega de 140 quilos. Es mou a una velocitat de 0,12 metres per segon i es pot instal·lar en escales amb una inclinació màxima de 50°.

Té un consum elèctric molt baix ja que les cadires salvaescales disposen d'unes bateries que es carreguen en funció de l'ús que se li donen. La bateries es carreguen en un extrem o un altre de la guia d'alumini.

Disposa d'una pantalla LCD, cinturó de seguretat, dos comandaments a distància i un sensor sensible al tacte. La tapisseria és de color beix i feta per poder netejar-se amb facilitat. Aquest model de cadira només es pot instal·lar en interior.

Aquí pots veure una instal·lació real d'una plataforma salvaescales a Sevilla. Aquestes instal·lacions donen accessibilitat a persones amb problemes de mobilitat i en cadira de rodes.

En moltes comunitats de veïns de construcció antiga no van tenir en compte les necessitats de persones amb discapacitat. Per aquesta raó, moltes d'elles tenen escales a l'entrada que impedeixen l'accessibilitat.

A VALIDA sabem que és un problema molt recurrent, per aquesta raó, aconsellem amb la millor solució en accessibilitat. D'aquesta manera, tota la comunitat, torna a disposar d'un dret tan bàsic com l'accessibilitat.

PLATAFORMA SALVAESCALES A COMUNITAT DE VEÏNS DE SEVILLA: SPATIUM

En aquesta comunitat de propietaris han instal·lat la plataforma salvaescales SPATIUM, pensada per poder eliminar les barreres que suposen les escales de tram recte. Aquesta plataforma es pot instal·lar a l'interior i a l'exterior.

Destaca per anar equipada amb comandaments de paret sense fils i amb botonera en totes dues direccions de la plataforma. D'aquesta manera, garantim la màxima autonomia de les persones usuàries.

A més, SPATIUM disposa d'un seient abatible opcional, de manera que les persones que no utilitzin cadira de rodes puguin utilitzar còmodament la plataforma. Té dos braços delimitadors de seguretat, a més de rampes per poder accedir-hi.

Destaca per la seva capacitat de plegar-se de forma molt compacta deixant lliure molt espai de les escales. El plegat i desplegat és totalment automàtic i es fa des del comandament a distància. Disposa de sensors anti atrapament, per la qual cosa, si detecta un objecte enmig del seu recorregut la màquina para el moviment.

SPATIUM disposa de diferents models amb diferents grandàries, per la qual cosa s'adapta perfectament a escales estretes.

Necessites presentar un pressupost a la teva comunitat de veïns? Llavors truca'ns al telèfon gratuït o contacta amb nosaltres mitjançant el formulari. Fem un pressupost a mida i sense compromís.

Els comerços han de garantir almenys un itinerari que sigui accessible perquè les persones amb mobilitat reduïda o discapacitat tinguin el mateix dret a accedir que qualsevol altre usuari. Desafortunadament, encara existeixen molts locals que no permeten el desplaçament autònom a tots els seus clients.

En aquest aspecte, i per a millorar la inclusió i seguretat de totes les persones, en Válida sin barreras realitzem tot tipus d'instal·lacions per a acabar amb les barreres arquitectòniques existents.

 

Plataforma salvaescales Sevilla

 

En aquest comerç, hem procedit a realitzar la instal·lació d'una plataforma salvaescales model Décor.

Aquesta ajuda, permet salvar trams d'escala corbs o amb replans intermedis. Disposa d'un sistema de tracció extern que funciona mitjançant cadena de boles. Décor permet la seva instal·lació en ambients d'interior i també en intempèrie.

És una ajuda molt utilitzada en tota mena d'emplaçaments: locals, edificis públics, comunitats de propietaris… ja que és una ajuda silenciosa, còmoda i molt segura.

Ideal per a ajudar a pujar i baixar d'una planta a una altra/s a les persones en cadira de rodes.

 

Demana'ns pressupost sense compromís al telèfon gratuït 900 414 000. Els nostres assessors t'explicaran quina és la millor solució en el teu cas particular.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu