sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Hi ha moltes cases que tenen escales abans d'arribar a l'habitatge i, per al súmmum, són a l'exterior. Això pot suposar un bon problema per a persones grans que tenen mala mobilitat. Per a solucionar-ho, hem instal·lat una cadira salvaescales en Solanillos del Extremo. Gràcies a això, hem millorat la seguretat en aquesta casa particular.

Les persones amb problemes de mobilitat poden sofrir accidents en les escales i més si són d'exterior i hi ha humitat per la pluja o per l'ambient. Per aquesta raó, moltes persones i també els seus familiars, decideixen que la millor opció és instal·lar una cadira puja escales a casa.

Aquestes solucions d'accessibilitat ocupen poc espai, són fàcils d'instal·lar i no fa falta fer obres. S'adapten perfectament a tota mena d'escales perquè es fabriquen a mida.

CADIRA ELEVADORA PER A ESCALES SOCIUS A L'EXTERIOR EN SOLANILLOS DEL EXTREMO

En aquesta casa particular de Solanillos del Extremo, hem instal·lat la versió de cadira salvaescales SOCIUS d'exterior. Aquest model destaca per una guia de doble carril d'alumini perfectament capaç de resistir les inclemències del temps. Aquest model té un seient fet amb entapissat fàcil de netejar i resistent a la pluja.

La cadira per a persones grans ofereix una capacitat de càrrega de 115 quilos, però es pot equipar per aguantar fins a 137 quilos. Es mou a una velocitat de 0,12 metres per segon i permet fer viatges molt còmodes i segurs.

Pots plegar la cadira perquè no ocupi espai, tant el seient, reposabraços i reposapeus queda plegats i llavors es pot passar amb comoditat per les escales. El reposapeus, opcionalment, pot ser automatitzat amb un botó. Molt pràctic per a persones que els costa ajupir-se o tenen problemes en els malucs.

Informa't de tots els avantatges que té el model de cadires salvaescaleras SOCIUS amb l'ajuda d'un assessor de VALIDA.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu