sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Per a les persones grans, pujar i baixar escales pot convertir-se en un desafiament considerable. Amb l'avanç de l'edat, és comú experimentar una disminució en la força muscular, la flexibilitat i l'equilibri, la qual cosa pot dificultar el moviment en escales. A més, les persones grans poden enfrontar problemes de salut crònics com a artritis, osteoporosi o malalties cardíaques, que poden augmentar el risc de caigudes i lesions en utilitzar escales. Aquesta dificultat no sols limita la seva capacitat per a accedir a diferents àrees de la seva llar, sinó que també pot afectar la seva independència i qualitat de vida. És per això que en aquesta instal·lació hem posat una cadira salvaescales a Talavera de la Reina.

És important adaptar la llar perquè aquestes persones se sentin còmodes i segures, a més de que puguin ser independents. Els salvaescales ofereixen l'opció de poder moure's entre diferents plantes sense l'ajuda de ningú i de manera fàcil i segura.

Característiques de la Silla Salvaescaleras Unum a Talavera de la Reina

La cadira salvaescaleras Unum ofereix una solució efectiva per a superar els desafiaments de mobilitat en escales per a les persones grans. Dissenyada per a adaptar-se a trams d'escala corbs o amb replans, és ideal per al seu ús en interiors, proporcionant una forma segura i còmoda de moure's entre pisos. Equipada amb una guia monoraïl fixada directament als graons, garanteix una instal·lació segura i estable.

El sistema de tracció mitjançant cremallera i pinyó ocult proporciona un moviment suau i silenciós, mentre que els sensors antiobstacles sensibles al tacte garanteixen la seguretat de l'usuari durant el trajecte. Unum també ofereix característiques addicionals com un seient giratori manual, reposapeus i seient plegables, la qual cosa la fa versàtil i adaptable a les necessitats individuals de l'usuari. Amb una capacitat de càrrega estàndard de fins a 125 kg i una velocitat de 0,15 m/seg, la cadira salvaescales Unum ofereix una solució de confiança i segura per a millorar l'accessibilitat i la qualitat de vida de les persones grans a casa seva.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu