sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Les cadires salvaescales són dispositius útils i pràctics que permeten a les persones amb mobilitat reduïda pujar i baixar escales de manera segura i còmoda. Aquests equips estan dissenyats per a ser instal·lats en qualsevol tipus d'escala, ja sigui recta, corba o amb replans, i són especialment útils en habitatges amb diverses plantes.

Instal·lació de cadira elevadora a Mont Roig a Tarragona

La instal·lació de la cadira salvaescales UNUM en un habitatge particular de Mont Roig, a Tarragona, pot marcar la diferència entre la independència i la dependència per a les persones majors o amb discapacitat. En aquest cas, la cadira salvaescaleras es va instal·lar en una escala corba que connecta la planta baixa amb la primera planta de l'habitatge. La guia monoraïl de la cadira està fixada mitjançant pals directament als graons, la qual cosa la fa més segura i estable durant el recorregut.

El sistema de tracció de la cadira salvaescales es realitza mitjançant cremallera i pinyó ocult, la qual cosa fa que el dispositiu sigui silenciós i de baix consum elèctric. A més, els sensors antiobstacles sensibles al tacte garanteixen la seguretat de l'usuari durant el recorregut i prevenen col·lisions amb objectes o persones que puguin estar en el camí.

El seient giratori manual és un altre dels components importants de la cadira salvaescales, que permet a l'usuari entrar i sortir de la cadira amb facilitat. La versió automàtica del seient giratori també està disponible com una opció addicional.

És important destacar que la cadira salvaescales només està dissenyada per al seu ús en ambients interiors i no es recomana la seva instal·lació en escales exteriors o en ambients humits. A més, es requereix que la cadira es mantingui en bon estat de funcionament per a garantir la seva seguretat i rendiment a llarg termini.

En conclusió, la instal·lació d'aquesta cadira salvaescales a Tarragona és una excel·lent solució per a persones amb mobilitat reduïda que desitgen continuar vivint de manera independent. La guia monoraïl, el sistema de tracció silenciós i de baix consum elèctric, els sensors antiobstacles sensibles al tacte i el seient giratori són característiques importants de les cadires salvaescales que garanteixen la seguretat i comoditat de l'usuari durant el recorregut.

Problemes per a poder moure't per casa teva? Si utilitzes cadira de rodes, caminador o tens problemes de mobilitat, tenir una casa amb escales pot suposar-te un problema per a la teva comoditat. En aquest sentit, hem instal·lat un elevador vertical a Tarragona perquè les persones d'aquest habitatge puguin accedir a casa seva còmodament.

Els elevadors són una solució per a l'accessibilitat molt pràctics i molt semblants als ascensors convencionals, però amb més avantatges. Aquests sistemes ocupen menys espai, es poden instal·lar en l'exterior i són més fàcils d'instal·lar perquè no necessiten fossat i tampoc sala de màquines. Molts models, a més, permeten fer un tancament perimetral.

Els elevadors són molt senzills d'utilitzar, simplement es prem un botó perquè es mogui fins a la planta on et trobes. Una vegada a dins, prem el botó de baixada o pujada. Molt senzill!

ELEVADOR DE CURT RECORREGUT VECTIO PER A CASA PARTICULAR A TARRAGONA

En aquesta casa particular de Tarragona hem instal·lat l'elevador vertical VECTIO amb la capacitat de transportar fins a 300 quilos a una velocitat de 0,10 metres per segon. utilitza un sistema d'impulsió d'un cilindre hidràulic tipus bus o telescopi sincronitzat.

Aquest model pot fer un recorregut de fins a 3 metres d'altura i realitzar dues parades en el seu recorregut. Necessita, solament, 1,5 cm de fossat, així que és molt fàcil d'instal·lar. També disposa de sistema anti aixafament i rescatador d'emergència en baixada en cas de tall de llum.

VECTIO està fet de xapa i vidre, una combinació que el fa molt elegant per a qualsevol lloc on es vulgui instal·lar. Els passamans són d'acer inoxidable i el terra és antilliscant de goma negra. Opcionalment, la plataforma pot tenir mides especials, comandament a distància, seient plegable, portes amb pany elèctric, portes semiautomàtiques o terra de xapa d'alumini.

És molt important que els locals comercials siguin accessibles per a persones en cadira de rodes. La millor forma per a aconseguir-ho és com ho hem fet amb aquesta plataforma salvaescales a Tarragona. En aquest espai, ara totes les persones amb problemes de mobilitat tenen la possibilitat d'entrar i sortiu sense problemes.

La nova normativa de la Llei d'Accessibilitat obliga els locals a ser accessibles per a persones en cadira de roda o persones amb poca mobilitat. Una de les millors opcions per a aconseguir-ho és instal·lant un salvaescales. Són fàcils de muntar ja que no necessiten obres i ofereixen a les persones usuàries autonomia.

Existeixen molts tipus de salvaescales, en el cas de les plataformes, estan pensades perquè persones en cadira de rodes puguin baixar i pujar escales. A més, s'adapten a tota mena d'escales, també a les quals tenen corbes.

PLATAFORMA PUJA ESCALES DECOR PER A UN LOCAL A TARRAGONA

En aquest local de Tarragona hem instal·lat la plataforma salvaescales Decor, ideal per a escales corbes. En el cas d'aquest espai comunitari, ha servit per a poder aparcar la plataforma a un costat i evitar que pugui entorpir l'espai de l'escala. Aquesta plataforma té diferents grandàries, ideal per a espais reduïts.

DECOR es mou mitjançant un sistema de cadena de boles i pot transportar un pes de fins a 225 quilos a una velocitat de 0,10 metres per segon. En l'arribada i sortida de tram disminueix la velocitat i també quan hi ha una corba. Amb això aconsegueix que no hi hagi sots i el viatge sigui molt estable.

Disposa de comandaments sense fils per a poder dir la plataforma si es troba a l'altre extrem de la guia. També pots plegar i desplegar la plataforma amb un botó. Per a moure-la, ho pots fer des de la botonera que hi ha integrada en el cos de la plataforma. Tot el sistema està pensat per a donar la màxima autonomia a les persones usuàries.

Vols una cadira salvaescales a Tarragona? En aquesta casa particular volien una cadira per a escales de tram recte i d'exterior. Li hem instal·lat AMICUS.

Moltes finques tenen cases en què l'habitatge es troba en la part superior de l'edifici. A més, les escales s'han fet a l'exterior. Això dificulta l'accessibilitat a persones amb problemes de mobilitat. A més, això pot ser perillós ja que durant l'hivern, les escales poden quedar gelades i es pot relliscar.

Amb VALIDA, comptes amb una gran varietat de models que permeten trencar amb les barreres d'accessibilitat. No importa com són les escales, podem trobar una solució per millorar l'accessibilitat en qualsevol lloc.

CADIRA SALVAESCALES AMICUS PER A CASA PARTICULAR DE TARRAGONA

En les imatges pots veure una instal·lació d'una cadira salvaescales AMICUS. Aquest model destaca per poder salvar escales de tram recte, tant d'interior com d'exterior. Ve preparada per resistir les temperatures i el temps, a més, l'entapissat és d'un material resistent a la intempèrie.

Aquest model es plega completament per deixar el màxim espai en el tram de les escales. D'aquesta manera, altres persones poden continuar utilitzant les escales. La guia es pot muntar tant en el costat dret com a l'esquerre.

La cadira ve amb dos comandaments a distància, un cinturó de seguretat i, a més, disposa d'un sistema de seguretat que evita qualsevol col·lisió amb algun objecte enmig del camí. Té una moqueta antilliscant als peus per garantir més seguretat en l'usuari.

Per a escales estretes o per a persones que els costi doblegues els genolls, hi ha l'opció d'instal·lar el seient Perch, que permet anar semisentat durant el trajecte. Per a facilitar el desembarcament de la cadira, el gir en l'últim graó pot ser automàtic.

Ja t'has decidit? Llavors truca'ns perquè puguis tenir un pressupost gratuït.

Quines solucions trobem a l'hora de superar els desnivells arquitectònics?

Afortunadament, s'ha avançat molt en el sector de l'accessibilitat. Per això, trobem un ampli ventall de solucions que permeten l'elevació de les persones amb alguna limitació de mobilitat.

En el passat, aquest tema no es tenia tan present. És per això que moltes comunitats no estan adaptades.

En algunes més estretes, l'única opció és la d'instal·lar una ajuda tècnica com les cadires salvaescales. En aquest sentit, en Válida sin barreras disposem de diversos models que permeten salvar 1 o diverses plantes de manera segura.

 

Cadira salvaescales a Tarragona 

 

Aquest és el cas d'una comunitat de propietaris en el qual hem realitzat aquesta instal·lació d'una cadira elevadora. El model triat en aquesta ocasió és la cadira SOCIUS, una cadira ideal per a salvar trams corbs.

Per a la seva instal·lació, un tècnic de Válida sin barreras realitza mesuraments exactes a través de la tecnologia avançada de fotometria. Això proporciona un ajust òptim en l'escala.

Socius és un model especialment segur i fàcil d'usar. Per al seu moviment pot utilitzar-se un comandament a distància per a cridar des de qualsevol punt. També pot moure's a través d'un botó de palanca situat en el reposabraços de la cadira.

A més, és plegable, per la qual cosa la resta dels veïns que es desplacen a peu poden pujar o baixar sense obstacles en el pas.

A què esperes per a millorar la teva qualitat de vida? Pots consultar-nos sense compromís telefonant al 900 414 000.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu