sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Problemes per a baixar i pujar escales? Llavors vols veure aquesta instal·lació d'una cadira elevadora d'escales a Terol, instal·lada en una casa rústica i perfecta per a oferir una forma còmoda i segura per a baixar i pujar les escales.

Les cadires salvaescales són una bona opció per a les cases particulars perquè són un sistema d'accessibilitat econòmic. A més, s'instal·len ràpidament i sense fer obres. S'adapten a totes les escales: de recta, corba i de caragol. Per afegiment, es poden instal·lar en l'exterior, ja que hi ha models pensats per a resistir la humitat, la calor i el fred.

Aquests mecanismes per a l'accessibilitat són molt fàcils d'utilitzar, ja que solament has de prémer un botó. A més, ocupen poc espai perquè es poden plegar i es pot preparar perquè tingui un espai per estacionar la cadira i, per tant, deixar més espai a l'escala.

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS PER A ESCALES CORBES A TEROL

En aquesta casa particular de Terol hem instal·lat la cadira puja escales SOCIUS perquè puguin salvar el primer tram d'escales. Aquesta cadira té una guia que s'adapta perfectament al tram d'escales el que permet aprofitar molt bé l'espai disponible. A més, és de doble carril cosa que ofereix molta estabilitat i confort en els trajectes.

La cadira té la capacitat de moure fins a 115 quilos de pes, i es pot reforçar fins als 137 quilos. Es mou a una velocitat de 0,12 metres per segon mitjançant un sistema de tracció de pinyó i cremallera. A més, té un motor que es mou mitjançant un sistema de Doble Tracció.

El seient, reposabraços i reposapeus es pleguen perquè la cadira ocupi poc espai quan no s'utilitza. També té inclòs dos comandaments a distància, un cinturó de seguretat i sensors per a evitar col·lisions.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu