sol·licitar pressupost
right-chevron-white

La incorporació d'un ascensor de curt recorregut a casa ofereix diversos beneficis que milloren significativament l'accessibilitat i la comoditat pels residents. En primer lloc, aquests ascensors són ideals per superar petites diferències de nivell a l'interior del domicili, com ara accedir a diferents plantes o espais amb desnivells mínims. Això facilita el desplaçament diari de persones amb mobilitat reduïda o aquells que volen evitar l'esforç físic de pujar esglaons.

A més, els ascensors de curt recorregut són una solució eficient per maximitzar l'espai a casa. El seu disseny compacte i la capacitat d'instal·lació en diverses ubicacions, tant a l'interior com a l'exterior, permeten una integració harmònica sense comprometre l'estil arquitectònic de l'habitatge. Aquesta versatilitat es tradueix en una major flexibilitat per adaptar-se a les necessitats específiques de cada llar, proporcionant una solució de mobilitat personalitzada.

Instal·lació de l'ascensor de curt recorregut SUBEO a Toledo

L'ascensor de curt recorregut SUBEO és una opció destacada que combina funcionalitat i estil. La seva instal·lació és possible tant a l'interior com a l'exterior, oferint versatilitat per adaptar-se a diferents configuracions arquitectòniques. Les portes automàtiques, tant a l'entrada P1 com a la cabina, ofereixen comoditat i faciliten un accés sense complicacions.

Amb una capacitat de càrrega màxima de fins a 340 kg, el SUBEO és robust i fiable. La porta panoràmica autoportant a l'entrada P1 i el lateral panoràmic proporcionen una experiència visual única, creant una sensació d'amplitud i modernitat. Les botoneres sense fil faciliten l'operació, mentre que les bateries asseguren el funcionament en cas de falta de corrent elèctrica. La clau de seguretat afegeix un nivell addicional de control i protecció. Amb un recorregut màxim de 1.828 mm, el SUBEO ofereix una solució eficaç i elegant per millorar l'accessibilitat a casa.

Els locals comercials necessiten complir amb uns certs criteris d'accessibilitat, sabent això, hem instal·lat una plataforma salvaescaleras a Toledo. Gràcies a això, els clients d'aquest local que utilitzin cadira de rudes o que tinguin poca mobilitat, podran moure's amb independència pel seu interior.

Actualment la llei d'accessibilitat obliga els comerços a ser accessibles a totes les persones. Per tant, s'espera que facin les obres per a adequar els accessos, per exemple, amb una rampa, o bé la instal·lació de sistemes salvaescales, ja siguin cadira, plataforma o elevador.

Les plataformes solen ser l'opció més adequada ja que ofereix accessibilitat a persones amb mobilitat reduïda i ocupen menys espai que els elevadors. Aquestes solucions són plegables i, a més, ho fan de manera automàtica solament pitjant un botó. Són fàcils d'utilitzar ja que solament s'ha de prémer la botonera que hi ha integrada en la plataforma.

PLATAFORMA ELEVADORA D'ESCALES SPATIUM PER A LOCAL COMERCIAL A TOLEDO

En aquest local de la localitat de Toledo hem instal·lat la plataforma salvaescaleras SPATIUM, una solució adequada per a escales rectes. Aquest model s'integra a la perfecció a les escales i deixa molt espai a altres persones que vulguin utilitzar l'escala.

SPATIUM té la capacitat de transportar 250 quilos de pes a una velocitat de 0.1 metre per segon. Es mou a partir d'un sistema de cremallera i pinyó i té aturs magnètics i moviment progressiu i sense sots. Disposa d'una botonera Touch, és a dir, facilita la pulsació perquè no s'ha de prémer i a més és ergonòmica. Està equipada amb sensors anti atrapament.

Opcionalment la plataforma pot tenir una clau de seguretat, senyals òptics i acústics, seient abatible (ideal per a persones que tenen poca mobilitat, però no usen cadira de rodes), comandaments de paret i comandament de control per al cuidador.

Per moltes corbes i replans que pugui haver-hi a la teva escala, la podem adaptar perquè sigui accessible a persones amb problemes de mobilitat. Mira com ho hem solucionat en aquest habitatge familiar: instal·lació d'una cadira puja escales a Toledo, per poder pujar fins a la segona planta amb seguretat.

Les cadires salvaescales s'adapten tranquil·lament a un munt d'escales diferents. Com que es fan a mida, aquestes ressegueixen el contorn de l'escala per aprofitar al màxim l'espai disponible. Amb això, altres persones poden passar-hi sense problemes.

Aquests sistemes per a l'accessibilitat solen ser la millor solució en cases de particulars on hi ha una o més persones que tenen problemes de mobilitat. Per raons molt diverses (malalties, lesions o l'edat) les escales es poden convertir en un problema.

CADIRA PUJA ESCALES SOCIUS PER A ESCALA AMB REPLÀ A TOLEDO

En aquesta casa particular de dues plantes de Toledo hem instal·lat la cadira salvaescaleras SOCIUS, un model que té una guia que s'adapta molt bé a la forma de l'escala. El seu guia de doble carril sorprèn perquè aporta estabilitat i confort durant el trajecte. És còmoda, segura i elegant, perquè té un disseny que s'adapta molt bé a tots els llocs.

Aquesta cadira puja escales es pot personalitzar en triar entre els diferents tipus de cadira i entapissats. També es pot canviar el color de la guia. Té diferents opcionals que es poden afegir, ja que són molt interessants per a millorar el confort i la usabilitat del model.

Un assessor t'ajuda a decidir quin model de cadira és el més indicat en el teu cas, tenint en compte necessitats i forma de l'escala. És important que la cadira s'adapti bé a l'escala i també compleixi amb les necessitats de la persona usuària.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu