sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Ja saps a on trobar una cadira salvaescales a Torelló? Compta amb VALIDA per millorar l'accessibilitat de la teva llar. No importa com siguin les escales, ja que disposem d'una àmplia gamma de models.

Unes escales a l'exterior poden suposar un gran perill per a persones amb problemes de mobilitat. Un dia plujós pot convertir els graons en un lloc molt perillós per a una persona gran o per a una persona amb discapacitat.

A més, amb el temps les escales es desgasten, si sumem la humitat, el gel de l'hivern entre altres factors, pot arribar a haver-hi un accident. Especialment persones que no disposin dels reflexos necessaris per a evitar-ho. Com ho podem evitar? Amb un salvaescales.

CADIRA SALVAESCALERAS AMICUS A UNA CASA PARTICULAR DE TORELLÓ, BARCELONA

A aquesta casa particular de Torelló ja ho tenen clar: la cadira salvaescaleras AMICUS els ha resolt el problema. Aquesta cadira és fantàstica per a escales a l'exterior per ser totalment resistent al clima.

AMICUS ofereix comoditat i seguretat en tot moment. La cadira disposa d'un botó de parada d'emergència en el reposa braços. A més, té un sensor sensible al tacte que fa parar el moviment en cas que hi hagi alguna cosa en el recorregut.

Aquest model es plega completament pel que ocupa molt poc espai quan no s'utilitza. Per plegar-la o desplegar-la es pot fer de manera automàtica des del seient o reposa braços.

La guia és d'alumini i el mecanisme funciona mitjançant un sistema de tracció de cremallera i pinyó. La cadira ve amb dos comandaments a distància, una clau de seguretat i un cinturó retràctil. Per moure-la, només has de prémer el botó de moviment que hi ha en el reposa braços.

Necessites ajuda? Llavors crida'ns o envia un formulari i t'informem amb la millor solució per a tu. Recorda que fem un pressupost a mida, gratuït i sense compromís.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu