sol·licitar pressupost
right-chevron-white

La cadira salvaescales a Torrejón de la Calzada i en qualsevol altre lloc s'ha convertit en una eina essencial per a les persones grans que experimenten dificultats per a pujar i baixar escales. Aquests dispositius ofereixen una solució pràctica i segura, permetent que les persones grans es desplacin de manera autònoma i sense riscos dins del seu propi habitatge. La instal·lació d'una cadira salvaescales pot marcar una gran diferència en la qualitat de vida de les persones grans, brindant-los la llibertat d'accedir a totes les àrees de la seva llar sense haver-se de preocupar per les escales.

SALVAESCALES PER A PERSONA GRAN A TORREJÓN DE ARDOZ

La cadira salvaescales SOCIUS és una opció especialment dissenyada per a trams d'escala corbs, la qual cosa la converteix en una solució ideal per adaptar-se a les necessitats individuals dels usuaris. Utilitzant un sistema de tracció mitjançant pinyó i cremallera, la SOCIUS garanteix un moviment suau i segur al llarg de l'escala, proporcionant una experiència de viatge còmoda i sense esforç.

Una de les avantatges destacades de la cadira salvaescales SOCIUS és la seva capacitat d'adaptar-se tant a ambients interiors com a condicions climàtiques adverses a l'exterior. Això significa que els usuaris poden gaudir de la comoditat i la seguretat de la cadira salvaescales tant a casa seva com en altres entorns, com ara espais públics o edificis comercials.

SOCIUS es caracteritza per tenir pilars fixats directament als graons, la qual cosa proporciona una base sòlida i estable per al dispositiu. A més, els coixins de la cadira estan fabricats amb material plàstic, la qual cosa facilita la seva neteja i manteniment, garantint un entorn higiènic per a l'usuari.

La seguretat és una prioritat fonamental en la cadira salvaescales SOCIUS. Ve equipada amb un cinturó de seguretat de sèrie, assegurant que l'usuari estigui protegit i subjecte durant tot el trajecte. A més, compta amb sensors antiobstacles que detecten qualsevol objecte en el camí, evitant el risc d'atrapaments o col·lisions.

Una altra característica destacada de la cadira salvaescales SOCIUS és l'opció de gir automàtic o manual. Això permet a l'usuari ajustar la cadira segons les seves preferències i necessitats individuals. A més, compta amb una clau de seguretat en el reposabraços, oferint un control addicional i limitant l'accés no autoritzat al dispositiu.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu