sol·licitar pressupost
right-chevron-white

L'accessibilitat en espais públics és un aspecte essencial per a construir una societat inclusiva i equitativa. Garantir que totes les persones, independentment de la seva capacitat física, tinguin la possibilitat d'accedir i utilitzar aquests llocs de manera autònoma és un deure moral i legal. L'eliminació de barreres arquitectòniques en carrers, parcs, edificis i transport públic és fonamental per a permetre la participació plena de persones amb discapacitat física en la vida social, cultural i econòmica de la comunitat.

Per als qui utilitzen cadires de rodes, la independència és un valor primordial. La capacitat de desplaçar-se sense obstacles en espais públics no sols millora la seva qualitat de vida, sinó que també els brinda la llibertat de moure's amb autonomia i sense la constant dependència d'uns altres. L'accessibilitat adequada en aquests llocs els permet realitzar activitats quotidianes de manera més eficient i segura, la qual cosa contribueix significativament al seu benestar emocional i físic.

Instal·lació de plataforma subeescaleras SPATIUM en Torrelodones

En aquest context, la plataforma salvaescaleras Spatium es presenta com una solució destacada per a millorar l'accessibilitat en espais amb escales rectes, ja sigui en interiors o exteriors. El seu funcionament automàtic, silenciós i segur permet a les persones amb mobilitat reduïda superar desnivells de manera còmoda i sense esforç. El sistema de cremallera i pinyó garanteix un desplaçament suau i de confiança.

Una dels avantatges de la plataforma Spatium és la seva instal·lació modular de guies, la qual cosa permet un lliurament ràpid i eficient del producte. Les guies de perfil d'alumini, en elegant color plata, no sols asseguren durabilitat, sinó que també complementen l'entorn arquitectònic amb el seu disseny estètic.

La plataforma compta amb aturades magnètiques i moviment progressiu sense sots, la qual cosa proporciona una experiència de viatge segura i confortable. A més, el seu funcionament amb bateries acte-recarregables permet el seu ús fins i tot en situacions de falta de corrent elèctric. D'aquesta manera asseguressis que l'usuari no es vegi limitat en cas d'emergència.

La botonera Touch de la plataforma Spatium ofereix una pulsació còmoda i ergonòmica, sense la necessitat d'aplicar força. Això el que facilita el seu maneig per a totes les persones, incloent-hi aquelles amb limitacions de mobilitat a les mans.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu