sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Fer accessible una casa amb escales per a persones amb discapacitat i persones grans és essencial per a millorar la seva qualitat de vida. Les escales poden convertir-se en una barrera significativa, limitant la mobilitat i augmentant el risc d'accidents. La falta d'accessibilitat no sols restringeix la capacitat dels residents per a moure's lliurement per la seva llar, sinó que també pot conduir a un aïllament social i una dependència innecessària d'uns altres. Implementar solucions que eliminin aquestes barreres és crucial per a garantir un entorn segur, còmode i accessible. Una casa accessible no sols millora la independència i autonomia de les persones grans i amb discapacitat, sinó que també promou un estil de vida més inclusiu i digne.

Cadira puja escales per a casa a Torrevieja

La cadira salvaescales Socius és una solució eficaç per a fer accessible una casa amb escales, especialment per a trams corbs. Dissenyada per a ser utilitzada tant en ambients interiors com en intempèrie, la Socius s'adapta a diverses configuracions d'escales, garantint una instal·lació versàtil i efectiva. Utilitza un sistema de tracció mitjançant pinyó i cremallera, que ofereix un desplaçament suau i segur. Els pals de fixació s'instal·len directament en els graons, la qual cosa assegura una estabilitat òptima.

Una de les característiques destacades de la Socius és la inclusió de coixins de material plàstic, fàcils de netejar i mantenir. La seguretat és una prioritat, amb un cinturó de seguretat de sèrie i moqueta antilliscant en el reposapeus, així com sensors antiobstacles que eviten perills d'atrapament. La cadira ofereix l'opció de gir automàtic o manual, la qual cosa facilita l'accés i sortida en espais reduïts.

A més, la Socius compta amb una clau de seguretat integrada en el reposabraços i una pantalla LCD que permet la ràpida localització de possibles avaries, proporcionant tranquil·litat i confiança als usuaris. Amb la possibilitat de muntatge a banda i banda de l'escala i punts de llum en els extrems superior i inferior, la Socius ofereix flexibilitat i funcionalitat. Té una capacitat estàndard de 136 kg, amb una opció de extrapes de 160 kg, i aconsegueix una velocitat de 0,12 m/seg, combinant eficiència i seguretat en una solució accessible i pràctica per a la llar.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu