sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Fer accessible una casa és fonamental per a millorar la qualitat de vida dels seus habitants, especialment per a persones majors o amb mobilitat reduïda. L'accessibilitat en la llar permet a aquestes persones moure's lliurement, realitzar les seves activitats quotidianes sense dificultat i mantenir la seva independència. A més, facilita la inclusió social i redueix el risc d'accidents, creant un entorn segur i confortable. Adaptar una casa perquè sigui accessible no sols beneficia als residents permanents, sinó també als visitants que puguin tenir necessitats especials. Des de rampes i ascensors fins a cadires salvaescales, hi ha múltiples solucions disponibles per a superar les barreres arquitectòniques i garantir que tots puguin gaudir de la seva llar de manera plena i sense restriccions.

Cadira puja escales a una casa de Torroella de Montgrí

La cadira salvaescales Socius és una excel·lent opció per a aquells que necessiten superar trams d'escala corbs, tant en interiors com en exteriors. Utilitza un sistema de tracció mitjançant pinyó i cremallera, la qual cosa assegura un desplaçament suau i de confiança. Els pals de la cadira es fixen directament als graons, proporcionant una instal·lació robusta i segura. Els coixins estan fets de material plàstic, la qual cosa facilita la seva neteja i manteniment.

La Socius inclou un cinturó de seguretat de sèrie i una moqueta antilliscant en el reposapeus, augmentant la seguretat de l'usuari. Els sensors antiobstacles prevenen possibles perills d'atrapament, i el gir de la cadira pot ser automàtic o manual, segons les preferències de l'usuari. A més, compta amb una clau de seguretat en el reposabraços i una pantalla LCD que permet la ràpida localització de possibles avaries, garantint així un funcionament eficient i segur.

La cadira pot muntar-se a banda i banda de l'escala, i està equipada amb punts de llum tant en la part superior com en la inferior per la càrrega de les bateries. La capacitat estàndard és de 136kg, amb una opció d'extra pes de fins a 160kg disponible sota consulta. Amb una velocitat de 0,12m/*seg, la Socius proporciona un desplaçament segur i còmode, fent d'ella una solució ideal per millorar l'accessibilitat a qualsevol llar.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu