sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Millora la qualitat de vida amb una ajuda per poder entrar i sortir de casa amb seguretat i tranquil·litat. Hem instal·lat una cadira salvaescales a Valdeaveruelo per millorar la qualitat de vida de persones grans. Amb aquesta cadira, ja no pateixen per poder accedir a casa seva.

Els salvaescales s'han modernitzat per a poder oferir el màxim confort i seguretat. A més, s'han perfeccionat per poder instal·lar-se en espais que et podrien semblar impossibles. Es poden muntar en escales corbes, rectes i d'espiral.

Si tens problemes per a entrar a casa, llavors instal·la una cadira puja escales Oblida't de la inseguretat de les escales i comença a gaudir de la teva casa una altra vegada. Són fàcils d'utilitzar i molt intuïtives.

CADIRA ELEVADORA AMICUS PER A L'ESCALA D'ENTRADA DE CASA A VALDEAVERUELO

En aquesta casa amb jardí de Valdeaveruelo han instal·lat la cadira salvaescales AMICUS, ideal per a espais d'exterior i per a escales rectes. És una cadira molt versàtil que permet la instal·lació a escales amb una inclinació màxima de 56°. Perfecta per a fer accessibles als jardins i terrasses on hi ha escales.

La cadira es mou mitjançant un sistema de tracció de cremallera i pinyó i la guia es pot instal·lar als dos costats de l'escala i fixada als graons. Ve equipada amb un comandament a distància, cinturó de seguretat i sensors per a evitar col·lisió amb objectes o persones.

Es mou mitjançant un polsador mantingut que hi ha en el reposabraços. Plega la cadira (el seient, el reposabraços i el reposapeus) perquè ocupi molt poc espai quan no s'utilitza. Al final de tram, en el replà superior, la cadira es gira perquè puguis desembarcar fàcilment. Aquesta funció pot ser automàtica.

AMICUS és silenciosa, còmoda i segura. S'instal·la ràpidament i sense fer obres. És molt pràctica!

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu