sol·licitar pressupost
right-chevron-white

L'accessibilitat a casa és un aspecte crucial per garantir que totes les persones, independentment de les seves capacitats físiques, puguin gaudir plenament del seu entorn. Una llar accessible és aquell que s'adapta a les necessitats individuals, eliminant barreres arquitectòniques i oferint solucions que facilitin la mobilitat. Per a les persones amb discapacitat física, tenir una llar accessible és especialment important, ja que els brinda l'oportunitat de desplaçar-se amb major comoditat i seguretat, promovent així el seu benestar i autonomia.

La independència és un valor fonamental per a tots els éssers humans, i les persones amb discapacitat física no són l'excepció. Comptar amb independència en la llar implica poder dur a terme activitats quotidianes sense dependre constantment de l'assistència d'uns altres. Això no sols augmenta l'autoestima i la confiança en si mateixos, sinó que també els permet participar activament en la societat i prendre decisions que afecten la seva vida diària. En tenir accés a un entorn adaptat, aquestes persones poden moure's amb major llibertat, la qual cosa resulta essencial per al seu desenvolupament personal i emocional.

Cadira salvaescales a comunitat de veïns a València

En aquest sentit, la cadira salvaescales SOCIUS es presenta com una excel·lent opció per a garantir l'accessibilitat en llars amb escales corbes. El seu sistema de tracció mitjançant pinyó i cremallera ofereix un desplaçament suau i segur. A més, aquesta cadira salvaescales està dissenyada per a ser utilitzada tant en interiors com en exteriors, la qual cosa permet a les persones amb mobilitat reduïda gaudir de la seva llar i el seu entorn exterior sense limitacions.

La SOCIUS s'adapta als trams d'escala mitjançant pals fixats directament als graons, la qual cosa garanteix una instal·lació segura i ferma. Els coixins de material plàstic faciliten la seva neteja, la qual cosa és especialment útil per a mantenir la higiene i la cura de l'equip. A més, incorpora un cinturó de seguretat de sèrie, proporcionant una major protecció durant el recorregut.

Per a evitar possibles accidents, la cadira salvaescales SOCIUS està equipada amb sensors antiobstacles que detenen automàticament el moviment si detecten algun perill d'atrapament. A més, ofereix l'opció d'un gir automàtic o manual, la qual cosa permet a l'usuari seleccionar l'opció que millor s'adapti a les seves necessitats i preferències.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu