sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Fer accessible una casa amb escales per a persones amb discapacitat que usen cadira de rodes és fonamental per a garantir la seva mobilitat i autonomia. Les escales, tant interiors com exteriors, poden representar una barrera insuperable, limitant l'accés a diferents àrees de la llar i afectant significativament la qualitat de vida. Comptar amb solucions que permetin superar aquestes barreres és crucial no sols per a millorar la funcionalitat de l'espai, sinó també per a proporcionar un entorn inclusiu i segur per a tots els residents i visitants. L'accessibilitat adequada assegura que les persones amb discapacitat puguin moure's lliurement, participar en activitats quotidianes sense dependre d'uns altres i mantenir la seva independència i dignitat. A més, una casa accessible afavoreix la integració i el benestar general de tots els seus habitants.

Cadira salvaescales instal·lada a Vera

La cadira salvaescales Modus és una excel·lent solució per a fer accessible una casa amb escales, siguin rectes o corbes. Dissenyada amb una guia modular d'alumini 100% reciclable, la Modus es destaca per la seva ràpida instal·lació i ajustos, la qual cosa minimitza les interrupcions i el temps d'espera. Aquesta cadira salvaescales permet configurar diferents tipus de pàrquing, optimitzant al màxim l'espai disponible i assegurant una integració harmoniosa en qualsevol disseny d'escala.

La Modus pot muntar-se a banda i banda de l'escala, oferint flexibilitat i adaptabilitat a diverses configuracions de llars. Equipada amb un intercomunicador en el reposabraços, proporciona una comunicació fàcil i ràpida en cas de necessitat. La seva capacitat de gir automàtic facilita l'accés i la sortida de la cadira, mentre que el cinturó de seguretat retràctil i el botó de parada d'emergència asseguren una màxima seguretat durant l'ús.

Els reposabraços i reposapeus plegables permeten un emmagatzematge compacte quan la cadira no està en ús, contribuint a mantenir buidada l'escala. A més, els comandaments a distància sense fils ofereixen un control còmode i sense esforç, permetent operar la cadira des de diferents punts de la casa. Amb una capacitat de càrrega màxima de 125 kg i una velocitat de 0,15 m/seg, la cadira salvaescales Modus combina eficiència, seguretat i comoditat, proporcionant una solució integral per a l'accessibilitat en la llar.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu