sol·licitar pressupost
right-chevron-white

La millora de l'accessibilitat en una comunitat de veïns és essencial per a garantir la inclusió i comoditat de tots els seus residents, especialment aquells que enfronten desafiaments de mobilitat a causa de malalties o problemes físics. La presència d'escales en els edificis pot convertir-se en un obstacle significatiu per a aquestes persones, limitant la seva capacitat per a accedir a diferents àrees comunes i serveis dins de la comunitat. Per això mateix, hem fet aquesta instal·lació d'una cadira salvaescaleras en Azkoitia.

Per tant, és fonamental implementar mesures que eliminin aquestes barreres arquitectòniques i facilitin l'accés a totes les instal·lacions de l'edifici. La instal·lació de dispositius com a cadires salvaescaleras en les escales comunitàries és una solució efectiva que permet als residents amb mobilitat reduïda desplaçar-se de manera segura i còmoda entre els diferents pisos de l'edifici. Aquestes adaptacions no sols milloren la qualitat de vida dels residents amb necessitats especials, sinó que també promouen un entorn més inclusiu i solidari dins de la comunitat.

Cadira salvaescales SOCIUS a Vergara

La cadira salvaescales Socius és una solució innovadora i versàtil dissenyada per a millorar l'accessibilitat en comunitats de veïns amb escales. Amb la seva capacitat per a adaptar-se a diferents tipus d'escales, incloses les rectes o corbes, la Socius ofereix una solució personalitzada per a les necessitats específiques de cada edifici. Equipada amb un sistema de tracció mitjançant pinyó i cremallera, garanteix un desplaçament suau i segur al llarg de les escales, prioritzant en tot moment la seguretat i comoditat de l'usuari.

A més, la Socius compta amb característiques avançades com a sensors antiobstacles, cinturó de seguretat retràctil i reposapeus plegables, que asseguren una experiència de viatge segura i confortable. La seva capacitat de càrrega estàndard de fins a 136 kg i la seva velocitat de desplaçament de 0,12 m/seg. la converteixen en una opció de confiança per a una àmplia gamma d'usuaris. Amb un disseny compacte i elegant, la Socius s'integra harmoniosament a l'entorn de la comunitat de veïns, proporcionant una solució pràctica i efectiva per a millorar l'accessibilitat i promoure la inclusió de tots els seus residents.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu