sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Mira aquesta instal·lació d'una plataforma salvaescales a Viana de Bollo: has vist com han solucionat el problema amb els graons en aquest restaurant?

Moltes persones amb discapacitat tenen problemes quan volen accedir a restaurants o a hotels. Quan tens problemes de mobilitat o utilitzes una cadira de rodes, això és un greu problema. Per aquesta raó, a VALIDA comptem amb diferents solucions d'accessibilitat per garantir l'accessibilitat a qualsevol local.

Els problemes de mobilitat els acompanyen moltes frustracions perquè la persona pot arribar a ser molt dependent d'una altra. Per aquesta raó, és important aconseguir que les solucions d'accessibilitat proporcionin independència als seus usuaris.

PLATAFORMA SALVAESCALES DECOR PER A UN RESTAURANT DE ORENSE

En aquest restaurant han aconseguit comunicar les dues plantes amb una plataforma salvaecaleras: DECOR. Aquest model és ideal per a escales amb corbes i d'interior. És molt compacta i ocupa poc espai, a més, de plega de manera automàtica pel que les escales queden lliures perquè puguin transitar altres persones.

Decor pot instal·lar-se en espais exteriors ja que ve preparada per això. La plataforma compta amb barres de seguretat que delimiten l'espai on ha d'anar la persona usuària. Té els botons per indicar la direcció on es vol anar i, també, ve amb dos comandaments sense fils.

Aquest model de plataforma té l'opció de triar entre diverses dimensions, per la qual cosa, en espais reduïts, es pot optar per unes mides més petites. Per a garantir un trajecte sense sots, en les corbes i arribades i sortides de tram la plataforma té un moviment progressiu.

Per poder accedir a la plataforma disposa de rampes d'accés tant laterals com frontals. Tot el sistema està pensat perquè la persona pugui ser totalment autònoma.

Necessites més informació? Utilitza el formulari de la pàgina per a contactar amb nosaltres o, si ho prefereixes, truca al telèfon 900 414 000.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu