sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Ja saps on trobar una cadira salvaescales a Vidreres? Òbviament a VALIDA. Com pots veure, en aquesta casa particular les escales per poder accedir al segon pis s'havien convertit en un bon problema.

Com en moltes altres cases, en el seu moment les persones que la van comprar no van pensar que els graons poguessin ser un obstacle. Però amb l'edat, lesions o malalties, pujar i baixar escales pot arribar a ser molt feixuc.

A VALIDA comptem amb diferents models de cadires salvaescales perquè les escales deixin de ser un problema. És qüestió de trobar el model indicat per a cada ocasió i amb els nostres experts és bufar i fer ampolles.

CADIRA SALVAESCALES FIDUS PER A CASA PARTICULAR A VIDRERES, GIRONA

Com pots veure, en aquesta casa particular han instal·lat la cadira salvaescales FIDUS per a acabar amb el problema de les escales. Aquest model, indicat per a escales de tram recte i d'interior, es caracteritza per la seva practicitat i seguretat.

Aquesta instal·lació crida l'atenció perquè té una guia articulada. Això vol dir que la guia de la cadira es plega a l'últim replà per no envair l'espai. Es plega i desplega de manera manual.

FIDUS té l'opció de triar entre dos tipus de seient. El de la fotos és el seient "Simplicity". La cadira ve amb cinturó de seguretat, un sensor sensible al tacte que atura la màquina en cas de col·lidir amb un objecte i dos comandaments a distància.

Per a utilitzar la cadira, només has d'asseure't, cordar-te el cinturó i pressionar el botó que hi ha en el reposabraços per accionar el seu moviment.

Què t'ha semblat FIDUS? Crida'ns per resoldre tots els teus dubtes. A més, t'oferim que un expert t'assessori amb la millor opció i et dona un pressupost totalment gratuït del que necessites.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu