sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Per a les persones grans, pujar i baixar escales pot convertir-se en un desafiament significatiu. Persones que en el seu moment es van instal·lar en un habitatge amb escales i sense ascensor, amb l'edat, ara es troben amb problemes per a entrar i sortir de casa. És per aquesta raó que hem instal·lat una cadira salvaescales en Villafranca, dins d'una casa particular.

Amb l'envelliment, és comú experimentar una disminució en la força muscular, la flexibilitat i l'equilibri, la qual cosa dificulta el moviment en escales. A més, les persones grans poden enfrontar problemes de salut crònics com a artritis, osteoporosi o malalties cardíaques, que poden augmentar el risc de caigudes i lesions en utilitzar escales. Aquesta dificultat no sols limita la seva capacitat per a accedir a diferents àrees de la seva llar, sinó que també pot afectar la seva independència i qualitat de vida.

Instal·lació d'una cadira salvaescales Socius en Villafranca, Toledo

La cadira salvaescaleras Socius està dissenyada per a proporcionar una solució eficaç als desafiaments de mobilitat en escales per a les persones grans. Amb la seva capacitat per a adaptar-se a trams d'escala corbs i el seu sistema de tracció mitjançant pinyó i cremallera, ofereix un desplaçament suau i segur en una varietat de configuracions arquitectòniques.

Dissenyada per al seu ús en interiors i intempèrie, la Socius ofereix versatilitat i durabilitat. Està equipada amb un cinturó de seguretat de sèrie i sensors antiobstacles. Això serveix per a garantir la seguretat de l'usuari en tot moment, prioritza la protecció durant el trajecte. A més, el seu seient giratori i reposapeus plegables brinden comoditat i facilitat d'ús.

Té una capacitat de càrrega estàndard de fins a 136 kg i una velocitat de 0,12 m/seg. Això ofereix a la cadira salvaescales Socius ser una opció de confiança i segura per a millorar l'accessibilitat en casa de les persones grans. El seu disseny compacte i discret s'integra fàcilment a l'entorn de qualsevol llar, proporcionant una solució efectiva per a mantenir la independència i la qualitat de vida de les persones grans a casa seva.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu