sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Vols una cadira salvaescaleras en Villafranca del Bierzo? A VALIDA realitzem instal·lacions per a millorar l'accessibilitat i evitar les barreres arquitectòniques que dificulten el dia a dia de les persones.

Tenir mobilitat reduïda suposa molta frustració i falta de confiança en un mateix. A més, necessitar l'ajuda d'uns altres per a poder moure's té efectes molt negatius en l'estat d'ànim. Per tant, millorar l'autonomia és primordial davant aquesta situació.

VALIDA compta amb diferents solucions salvaescales per solucionar la falta d'accessibilitat en diferents espais. Ja siguin d'interior com d'exterior, existeixen diferents tipus per a acabar amb les barreres arquitectòniques.

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS PER A UN ADOSSAT A VILLAFRANCA DEL BIERZO

Em aquesta casa adossada han instal·lat la cadira salvaescales SOCIUS, un model que facilita el dia a dia de les persones i millora la seva qualitat de vida. Destaca per tenir una guia de doble carril que permet garantir trajectes tranquils i assegurances. Aquest tipus de guia, coneguda com a sistema de doble tracció, ajuda a allargar la vida útil del motor.

SOCIUS ofereix diferents opcions per a adaptar la cadira als gustos i necessitats de la persona usuària. Pots triar entre diferents models de cadires i entapissats, a més, pots personalitzar el color de la guia.

Els opcionals que criden més l'atenció són el gir automàtic quan s'arriba al final de tram, el plec del reposapeus automatitzat i l'opció d'instal·lar un final de guia plegable en cas que aquesta sigui una nosa.

Com veus, SOCIUS, és una cadira capaç de millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de mobilitat. A més, les cadires salvaescales destaquen per no necessitar obres per a instal·lar-se i es fan totalment a mesura.

A quines esperes per a millorar la teva qualitat de vida? Demana que vingui un Assessor a aconsellar-te amb la millor opció per a la teva llar.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu