sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Buscant una forma per poder baixar i pujar escales còmodament? Llavors has de veure aquesta instal·lació d'una cadira elevadora d'escales a Villanueva del Arzobispo. Com pots observar, amb la cadira que hem instal·lat hem aconseguit salvar un tram d'escales amb corbes i amb un replà al mig.

Les cadires salvaescales s'han convertit en el millor aliat per a una persona gran perquè ofereixen una manera de moure's per casa seva. També són fàcils d'utilitzar, ja que solament necessites prémer un botó perquè la cadira comenci a moure's.

Aquestes solucions es poden instal·lar a molts tipus d'escales: rectes, corbes, amb replans i també de caragol. Aquestes solucions també es poden instal·lar a l'exterior, així que no et preocupis si tens escales al pati o a l'entrada de casa.

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS PER A ESCALA AMB REPLÀ A VILLANUEVA DEL ARZOBISPO

En aquesta casa particular hem instal·lat la cadira salvaescales SOCIUS per poder salvar un tram d'escales amb replà i corba enmig del camí. Aquesta cadira té una guia de doble carril capaç d'adaptar-se a les teves escales i aprofitar al màxim l'espai que hi ha perquè es fa a mida. Amb una guia de doble carril, es guanya estabilitat durant el trajecte.

SOCIUS té la capacitat per a carregar un pes de fins a 115 quilos, encara que es pot reforçar per poder portar fins a 137 quilos. També es pot desplaçar a una velocitat de 0,12 metres per segon. Està equipada amb cinturó de seguretat, botó d'emergència, dos comandaments a distància i clau de bloqueig. Pots plegar la cadira quan no s'utilitza, d'aquesta manera, ocupa menys espai: es plega el seient, el reposabraços i el reposapeus.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu