sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viure amb mobilitat reduïda pot ser un repte quan tens escales a casa. En aquest sentit, el millor que pots fer són reformes per millorar l'accessibilitat. Per aquesta raó hem instal·lat aquesta cadira salvaescaleras en Villaza de Monterrey.

Els salvaescales són una manera de reformar la teva llar sense fer obres. Permet a persones amb problemes de mobilitat poder baixar i pujar escales. Són fàcils d'utilitzar i d'instal·lar, a més, s'adapten a tota mena d'escales amb molta facilitat.

A VALIDA comptem amb una gran varietat de models perquè puguis tirar. Un assessor tècnic t'aconsella amb la millor opció i t'ofereix un pressupost a mida i gratuït. Tot això sense compromís.

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS PER A CASA PARTICULAR EN VILLAZA DE MONTERREY

En aquesta casa amb escales corbes de la població de Villaza de Monterrey han instal·lat la cadira puja escales SOCIUS. Destaca per tenir un guia de doble carril i un sistema de doble reacció, que es tradueix a més estabilitat i seguretat en els moviments.

Plega la cadira quan no la utilitzis: el seient, reposabraços i reposapeus es tiren a un costat perquè altres persones puguin passar per les escales. Per a garantir la seguretat està equipada amb un cinturó de seguretat i sensors que eviten col·lisions.

Per a utilitzar la cadira has de prémer el botó del reposabraços cap a la direcció on vols anar. En cas que la cadira ho tingui equipat, en el replà superior la cadira es gira automàticament perquè puguis desembarcar més fàcilment. Si no és el cas, hi ha una palanca manual perquè la cadira es mogui cap a un costat i puguis incorporar-te.

Personalitza la cadira entre els colors i entapissats que tenim disponibles, també pots triar el color per a la guia. Aquesta cadira té una capacitat de càrrega de 115 quilos i es pot ampliar fins als 137 quilos.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu