sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Què podem fer en les entrades de comunitats de veïns on hi ha escales? Els veïns en cadira de rodes o amb discapacitat poden trobar-se amb un repte diari per a poder entrar i sortir de casa, una cosa totalment injusta. Per aquesta raó, en aquesta comunitat, han decidit instal·lar l'elevador vertical a Zamora.

Actualment, existeixen diferents lleis que garanteixen poder instal·lar una solució salvaescaleras en cas que un veí que compleixi amb els requisits el demani. A més, moralment, hem d'avançar per a ser una societat més inclusiva i acabar amb les barreres arquitectòniques.

Existeixen moltes opcions per poder millorar l'accessibilitat en espais comunitaris. A VALIDA oferim l'ajuda d'un expert perquè t'aconselli amb la millor opció. A més, els salvaescales s'adapten molt bé a molts espais i alguns models no necessiten obres per instal·lar-se.

ELEVADOR DE CURT RECORREGUT SUBEO EN ESPAI COMUNITARI A ZAMORA

En aquesta comunitat de veïns han instal·lat l'elevador vertical SUBEO per a oferir una alternativa als graons a les persones amb discapacitat. Aquest elevador es pot instal·lar sense necessitat de fer fossat, així que el seu muntatge sol ser molt ràpid. Té una capacitat de càrrega de fins a 340 quilos i fa un recorregut màxim en vertical de 1,8258 metres. En el seu recorregut pot fer fins a 2 parades. Es mou mitjançant un sistema de caragol sense fi.

L'elevador està fet amb una estructura sòlida d'alumini acompanyada amb portes i laterals de cristall. A més, ofereix l'opció d'embarcament de 90 graus o de 180. En cas de voler fer fossat aquest ha de tenir un mínim de 75 mm. Les portes són automàtiques i tenen control magnètic pel que evita que hi hagi accidents. A més, vaig venir amb diferents sensors i sistemes de seguretat per a reforçar tusso el seu mecanisme i funcionament. Els elevadors són molt fàcils d'utilitzar ja que tenen un sistema molt intuïtiu.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu