sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Amputats Sant Jordi (ASJ) dedica els seus esforços a oferir suport a persones amb diversitat funcional física -principalment persones amb amputació- i a les seves famílies, per aconseguir la plena integració d'aquest col · lectiu.

Els inicis de la nostra acció es remunten a l'any 1992, quan un grup de pacients de rehabilitació de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau van veure la necessitat de millorar les condicions de vida de les persones amb amputació.

El camí recorregut fins ara és important però estem convençuts que encara ens queden moltes fites per assolir. Avançar cap a la plena igualtat d'oportunitats i eliminar les diferents barreres que han d'afrontar en la vida quotidiana les persones amb diversitat funcional física, ens proporciona una il·lusió renovada i les ganes per continuar endavant en aquesta nova etapa. Ens esperen nous reptes i nous projectes.

Amputats Sant Jordi és Premi Voluntariat 2011, en la modalitat d'àmbit nacional gràcies al projecte de cooperació internacionalPer i per a la solidaritat.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu