sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Assessorament

Personalitzat, amb pressupost a mida i sense compromís.

Assessorament

Coneixem tots els dubtes que es generen al voltant de la instal·lació d’un salvaescales, ja sigui cadira, plataforma o elevador. Per aquesta raó, els nostres Assessors Tècnics estan preparats per a donar resposta a totes les teves preguntes. Estaran al teu costat en tot moment per aconsellar-te sobre la millor solució salvaescales.

VALIDA disposa de diferents assessors a cada zona per a que estiguin sempre a prop teu. Gràcies a ells trobaràs el salvaescales que millor s’adapti a les teves necessitats de mobilitat i també al teu tipus d’escala.

Què tenim en compte? Fins al més mínim detall. El més important és cobrir les necessitats de la persona que té la necessitat. En funció del seu grau de mobilitat escollirem entre una cadira salvaescales, una plataforma o un elevador.

Com bé sabràs, totes les escales són diferents i els trams a salvar també són diferents. Per aquest motiu és molt important que un Assessor Tècnic visiti el lloc on s’ha d’instal·lar el nou salvaescales i estudiï tot el recorregut. VALIDA ofereix solucions a mida 100% adaptades a cada escala i a les necessitats de cada usuari.

Ens assegurem de realitzar les instal·lacions que aprofitin al màxim l’espai de l’escala, perquè quan el salvaescales no estigui en ús permeti a les persones que van a peu poder pujar i baixar les escales lliurement i sense obstacles.

Per sort, a VALIDA disposem de la més àmplia gamma de solucions salvaescales del mercat. Podem afirmar que tenim la solució perfecta per a cada escala i situació.

Sol·licita assessorament gratuït per a la instal·lació del teu salvaescales. Un professional es desplaçarà fins a la teva casa i, després de realitzar un estudi tècnic de l’escala, t’oferirà un pressupost a mida i sense compromís.

A VALIDA prioritzem a les persones per sobre de tot. El nostre únic objectiu és: Millorar la teva qualitat de vida!

Sol·licita informació

contacto form (CA)
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu